In ciuda situatiei actuale creata pe fondul pandemiei de COVID- 19, oamenii din toate colturile lumii au nevoie sa se relaxeze pentru a putea sa faca fata unei noi zi plina de incertitudine si de panica. Acum, cand Romania si-a reluat o parte din cursul sau ante-pandemie, cetatenii se pot relaxa alaturi de prieteni si de familie fie la piscina, fie in vacanta la munte ori la mare, etc.
In capitala, bucurestenii aleg ca mod de relaxare de zi cu zi terasele ori plimbarile in parc. Ce este drept, terasele au suferit mici modificari atunci cand vine vorba de capacitate si restrictii impuse, dar se pare ca nimic nu ii tine pe bucuresteni de-o parte atunci cand vine vorba de socializare dupa o zi de munca istovitoare.
Cea mai iubita terasa a bucurestenilor s-a dovedit a fi Ganesha Caffe de pe Barbu Vacarescu daca ne uitam la fluxul continuu de clienti pe care il are de dimineata pana la miezul noptii. Dar oare de unde provine acest magnetism al renumitei cafenele?
Magnetism Ganesha Caffe – ingredientul secret al cafenelei din Bucuresti
Fiecare succes are o reteta bine pusa la punct si se pare ca proprietarii Ganesha Caffe o cunosc cu exactitate. La o simpla vedere, putem sa afirma ca reteta cafenelei o constituie: locatie, design si, ingredientul secret, narghilea.
La Ganesha Caffe, clientii sunt asteptati cu cea mai buna narghilea din Bucuresti care se deosebeste prin arome puternice si design premiu al shisha.
Printre specialitati, atunci cand vine vorba de narghilea, clientii pot alege dintr-o suita de arome intense de fructe citrice, precum: portocala, grapefruit sau fructe dulci, zemoase si parfumate, precum: piersica, pepene galben, capsuni. Pentru un gust acrisor, aroma de cirese, mar sau afina este cea recomandata de catre specialistii Ganesha.
In cazul in care clientii doresc sa se delecteze cu un gust mai taios si mai profund, acestia au optiunea de a alege din gama vasta de narghilea speciala cu alcool. Printre bauturile alcoolice din narghileaua speciala se numara: vin, tequilla, rom, gin, vodca si whisky.
Ce au adaugat in plus proprietarii Ganesha la narghilea? Un obicei ce provine din tara de origine a narghilelei, si anume narghileaua in cap de fruct. Ei bine, pentru aroma intensa, se adauga un fruct proaspat precum: mar, portocala, ananas, grepfruit.
Un alt secret prezent in narghileaua Ganesha este furtunul de gheata ce ofera o experienta racoritoare, punand in valoare aromele alese.