Daca va plac crevetii, cu siguranta ati efectuat macar o data o cautare pe Google cu restaurant fructe de mare Bucuresti. Din moment ce mancarurile cu fructe de mare sunt considerate preparate aparte, care trebuie gatite cu mare atentie si maiestrie, nu este de mirare ca pretentiile clientilor sunt destulde ridicate pentru restaurantele cu acest specific.
Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa guste din savoarea fructelor de mare, am pregatit un top al celor mai bune 5 restaurante din Bucuresti unde puteti servi preparatele favorite.
Restaurant fructe de mare Bucuresti – TOP 5
5. Mesogios Seafood
Dupa cum sugereaza si numele, Mesogios Seafood din Primaverii este un restaurant specializat pe fructe de mare, preparate sofisticate si atmosfera inedita. Bucatarii sunt foarte atenti la fiecare detaliu din farfurie, iar majoritatea clientilor recomanda calamarul la tigaie.
4. Lugo Restaurant & Lounge
Lugo este cunoscut drept un restaurant din centrul capitalei unde clientii vin sa se rasfete cu preparate unice, intr-o atmosfera moderna si ambianta optima. Meniul este vast si va va delecta papilele gustative cu siguranta. Ganditi-va doar la combinatia de somon fumee si terina de foie gra scu dulceata de kiwi. Suna delicios, nu-i asa?
3. Sardin
Localizat in zona cladirilor de birouri din Timpuri Noi, Sardin este un loc cu totul special din Bucuresti. Crevetii trebuie serviti neaparat cu un pahar de vin rafinat, iar portiile sunt extrem de generoase, astfel incat sa va puteti infrupta din preparatul ales in tihna.
2. Dancing Lobster
Dancing Lobster este un restaurant cu specific portughez, cu mancaruri autentice servite intr-un cadru gourmet impresionant. Amplasat in zona Floreasca, atrage prin varietate si preparatele extrem de delicioase care contin fructe de mare din belsug.
1. Chermanaua Ancora
Acest local, considerat si popas de pe Soseaua Nordului, gazduieste cele mai bune icre de stiuca din oras. Puteti servi, de asemenea, midii picante si multe alte preparate cu specific pescaresc. Se spune ca nici macar in tarile mediteraneene nu se mananca la fel de bine ca la Cherhana!